parallax layerparallax layer

Cuisinier & Sommelier

Beleving van wijn & chocolade

5 Exclusieve wijnen
5 Gastronomische gerechten
5 Unieke bonbons

Speciaal ontwikkeld door meester-chocolatier Geert-Jan Heesterbeek in samenwerking met Winefair


parallax layerparallax layerparallax layer

Wijn en chocolade … de perfecte match verenigd in 5 unieke bonbons

Als chocolatier werkt Geert-Jan Van Heesterbeek samen met het la Fève-team vanuit zijn atelier in Maastricht aan de beste bonbons en desserts. La Fève levert aan toprestaurants en exclusieve winkels. Zo kwam Geert-Jan op het idee om een chocolademenu te maken van klassieke Franse gerechten met een bijpassende wijn in een ge-airbrushte bonbon.

Na een succesvolle deelname aan de wijnbeurs Winefair hebben la Fève en Winefair besloten de samenwerking verder uit te breiden. Vanuit deze samenwerking is er een speciale bonbondoos gecreëerd in het thema wijn & chocolade.

De bijpassende wijnen zijn ‘handpicked’ & “gepaired” door niemand minder dan de bekende wijn- en gastronomiejournalist Frank van der Auwera.

Laat je verrassen in dit bijzonder moment!

Meer informatie: www.la-feve.nl

parallax layer

Onze pakketten

bonbondozen-mini
bonbondozen-deluxe
bonbondozen-deluxe-02

De bonbons


Apéritif / Amuse

Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater

Bonbon met een zachte gelei van champagne en komkommer met een chocolade ganache van oester en zeewater

praline1

separetor-menu-02

praline2

Entrée

Riesling  |  Gebakken ganzenlever  |  Zwarte truffel  |  Rode bietjes

Bonbon met een zachte gelei van riesling en gebakken biologische ganzenlever met een chocolade ganache van zwarte truffel en rode bietjes


separetor-menu-02

Entremet

Chardonnay  |  Saffraan  |  Kreeft  |  Venkel

Bonbon met een zachte gelei van chardonnay en saffraan met een chocolade ganache van Oosterschelde kreeft en venkel

praline3

separetor-menu-02

praline4

Plat

Cabernet-Sauvignon  |  BBQ gegrilde entrecôte  |  Bearnaise

Bonbon met een zachte gelei van cabernet-sauvignon met een chocolade ganache van de barbecue gegrilde entrecôte en een marshmallow van bearnaise saus


separetor-menu-02

Dessert au fromage

Rode port  |  Roquefort  |  Gekonfijte peer

Bonbon met een zachte gelei van rode port met een chocolade ganache van Roquefort en een stukje gekonfijte peer

praline5

separetor-menu-02
parallax layer

Onze pakketten

bonbondozen-mini
bonbondozen-deluxe
bonbondozen-deluxe-02